Det er med stor glæde, at UNDP og Industriens Fond kan invitere til en fejring af de virksomheder, der i 2019 har fuldført SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder. I programmet har 32 danske produktionsvirksomheder deltaget. I programmets anden del i 2019 har 19 danske produktionsvirksomheder brugt Verdensmålene som løftestang for innovation frem mod løsninger, der gavner både bundlinjen og verden omkring os. Deres resultater er et eksempel på, hvordan danske virksomheder kan lave forretning ved at adressere en række af de globale udfordringer, vi som verdensborgere står overfor. 

Med FN Byen som ramme vil du få indblik i de 19 innovationsrejser og de fascinerende løsninger. Der vil også være indlæg fra Susanne Hyldelund - direktør for Udenrigsministeriets Trade Council, Camilla Brückner - UNDP’s nordiske direktør og Thomas Hofman-Bang – adm. direktør for Industriens Fond.   

Arrangementet kræver tilmelding, og du bedes medbringe billedlegitimation for at komme ind i FN Byen.  Tilmelding sker her.